Fietsen

Fietsroutenetwerk

Het fietsroutenetwerk Zuid-Limburg is gelegen tussen de Duitse en Belgische grens. Naast het wisselende landschap, de mooie natuur, de lieftallige dorpjes en de gezellige steden is fietsen in Nederlands zuidelijkste provincie en de Voerstreek puur genieten.

Geniet in het heuvelachtige Zuid-Limburg van de prachtigste panorama’s en gun uzelf onderweg een verkwikkend terrasbezoekje in één van die talrijke, schilderachtige dorpjes die zich overal gastvrij langs uw fietsroute presenteren. Diverse soorten fiets kunnen bij ’t Zinkviooltje in Epen gehuurd worden!

Retroscooters

Mocht het fietsen toch teveel energie vergen tijdens dit romantische verblijf, dan kunt u besluiten om onze retroscooters te huren. Met deze scooters kunt u de heuvelachtige omgeving op een zeer aangename wijze verkennen. Scooters kunnen bij Tweewiel-Centrum Hub Nix in Mechelen gehuurd worden.

Mountainbiken

De regio Zuid-Limburg biedt u 350 kilometer aantrekkelijke mountainbikeroutes met alleen al in het Heuvelland 8 bewegwijzerde routes. De routes zijn onderling met elkaar verbonden door verbindingsroutes tot een netwerk dat het hele Heuvelland beslaat.

De routes zijn aantrekkelijk voor beginners en gevorderden en zijn aangelegd door de leukste gebieden van het Heuvelland. De routes zijn met verschillende kleuren aangeduid. De routes zijn tevens aangesloten op de MTB routes in Belgisch Limburg zodat er een totaal van 672 kilometer aan MTB routes ontstaat. Mountainbikes kunnen bij ’t Zinkviooltje in Epen gehuurd worden!

romantisch_fietsen_rozenknopje